La celebració de l’Orgull LGTBI+ 2020 inclourà per primera vegada un concurs de relat breu amb temàtica LGTBI+, una aposta per l’escriptura i el foment de la imaginació dels nostres joves.

Cal recordar que aquest actes i concursos es realitzen per tal de visibilitzar i reivindicar els drets de tot el col·lectiu, estan organitzats conjuntament pel Consell de la Joventut de Xàtiva, l’Ajuntament de Xàtiva (Regidories de Joventut i Dona i Igualtat) i l’associació Arc de Sant Martí.

Aquest any la celebració de l’orgull serà un tant diferent degut a la situació que vivim, per això, els actes es celebraran en gran mesura de manera virtual, esteu atents i atentes perquè s’aniran anunciant pròximament!

El relats s’han de presentar fins el 12 de Juny al correu: cjxativa46800@gmail.com. La persona que presente el relat guanyador rebrà un premi de 100€.

Si vols participar consulta les bases del concurs a l’enllaç següent:

Bases Concurs Relat Breu Orgull LGTBI+ Xàtiva 2020

Des del CJX pensem que és una molt bona manera de fer més agradable el temps a casa, per això vos animem a participar. #ConnectemAmbOrgull #OrgullXativa2020