El Consell de la Joventut de Xàtiva ha organitzat per al proper dijous 13 de maig una activitat de Cine Fòrum en la que es projectarà la pel·lícula “No soy un hombre fàcil” i en la que es farà un xicotet debat al finalitzar el film.

L’activitat serà oberta i tindrà lloc al pati de la Casa de la Joventut de Xàtiva a les 19:00h de la vesprada, per a la que caldrà realitzar una inscripció prèvia a través del formulari que vos deixem a continuació. Durant el transcurs de l’activitat es respectaran tots els protocols de seguretat, higiene i aforament necessaris per a la realització d’una activitat segura.

Aquesta activitat s’emmarca dintre del projecte que està realitzant Susana Abad, alumna en pràctiques del cicle formatiu superior PROMIG (Promoció de la Igualtat de Gènere) que està realitzant les seues pràctiques formatives al Consell de la Joventut de Xàtiva des del passat mes de març.

Vos deixem amb un xicotet avançament de l’argument de la pel·lícula i vos animem a inscriure-vos i participar d’aquest Cine Fòrum:

Un masclista prova la seva pròpia medicina quan desperta en un món dominat per les dones, on s’enfronta a una poderosa autora literària”.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ