El proper dimecres 28 de juny comencen els actes per a celebrar l’Orgull LGTBI+ 2023 a Xàtiva, efemèride que es commemora anualment a escala mundial. A la nostra ciutat, el programa d’actes s’estendrà durant una setmana que arrancarà dimecres 26 de juny, amb una penjada de pancartes a l’Albereda Jaume I i la lectura del manifest.

Dimecres 28 de juny, a les 20h, tindrà lloc la lectura del tradicional manifest a la porta de l’Ajuntament. Aqueixa mateixa nit es procedirà a il·luminar la plaça del Mercat i el Portal del Lleó amb els colors de la bandera de l’arc de Sant Martí.

 

 

Divendres 30 de juny, a les 23h, al Gran Teatre de Xàtiva, se celebrarà l’espectacle “Riures fora de l’armari”, amb la participació de Mir Blacksmith, Diane Gello, Lluís Mosquera, Pam Demia i Ferrxn.  (S’ha de demanar entrada gratuïta a la Casa de les dones, la Casa de la Joventut o el Gran Teatre)

 

 

Finalment, dissabte 1 de juliol, a les 21h, al Jardí de la Pau, és realitzarrà un sopar de pa i  porta i posteriorment s’oferirà el concert de Arparrusa Riot i per acabar punxarà el DJ Fran Cabrerizo.

 

 

Cal recalcar que tots aquests actes són totalment gratuïts i està obert a tota la ciutadania, VOS ESPEREM A TOTES.