El Consell de la Joventut de Xàtiva, en col·laboració amb el Consell Valencià de la Joventut estem preparant una nova activitat, el PLENARI JOVE. L’activitat es realitzarà els dies 24,25 i 26 de febrer a l’alberg Casa Blanca a Xàtiva, començant el divendres a les 18:30 i finalitzant el diumenge a les 16:30.

Aquesta activitat està dirigida a joves d’entre 16 i 28 anys que vulguen viure una experiència participativa i posar-se en la pell de les persones que es dediquen a la política més propera, la municipal. Serà un cap de setmana ple d’activitats lúdiques, sessions, formacions, jocs i dinàmiques grupals on les participants es dividiran en grups que hauran d‘adquirir i representar una ideologia determinada, sense que aquesta es vincule a cap formació política existent.

Tot açò es materialitzarà amb la simulació d’un “Plenari Municipal”, on les participants es posaran en la pell d’autèntiques regidores i regidors d’un ajuntament que haureu de redactar, negociar i aprovar una moció fictícia per a millorar la qualitat de vida del municipi!

Es tracta d’una oportunitat idònia per tal que joves amb cert interés per la política gaudisquen de primera mà d’una experiència d’aquestes característiques, conéixer gent amb interessos i inquietuds comunes, treballar les seues habilitats de treball en equip, comunicació, consens, i molt més!

A partir de hui i fins al 19 de febrer està disponible la inscripció, la qual és totalment gratuïta.

MANUTENCIÓ I DESPLAÇAMENT COBERTS PER L’ORGANITZACIÓ 🍽️

No et quedes sense la teua plaça!!

Per a més informació, contacta amb nosaltres💜
cjxativa46800@gmail.com
642534950 – Susanna
@conselljoventutxtv

INSCRIU-TE AL SEGÜENT FORMULARI

FORMULARI