El passat dissabte 5 d’octubre va tindre lloc a l’avinguda de Selgas la FesJove 2019, la fira de l’associacionisme juvenil que organitza anualment el CJX amb un gran èxit d’assistència i participació per part de les associacions membre i entitats convidades.

 

Des del Consell de la Joventut de Xàtiva valoren molt positivament el resultat de la FesJove 2019, que va reunir centenars de persones durant el transcurs de l’activitat que va tindre lloc des de les 10h fins les 20h. Una fira d’associacions plena de contingut i activitats des del seu inici fins a la cloenda en la que les diferents associacions que formen part del CJX van poder mostrar la seua tasca a través d’estands informatius, activitats, xerrades, jocs o tallers.

A banda de les associacions que formen part del CJX, enguany es va convidar a diferents entitats externes que tingueren algun tipus de vinculació o interès per al jovent, com bé la Universitat de València (Campus d’Ontinyent), la Universitat Politècnica de València (Campus d’Alcoi), l’IES Lluís Simarro i el CIPFP La Costera per tal de que explicaren la seua oferta formativa. També va assistir la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva i el Consorci de Residus (COR), que a banda de realitzar un taller també varen instal·lar un ecoparc mòbil durant tot el dia.

A les 10:30h va tindre lloc la visita institucional, en la que els membres de la Comissió Permanent del CJX junt amb Lena Baraza, regidora de joventut, i l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà varen fer un recorregut per totes les associacions participants. Un poc més tard, cap a les 13h va tindre lloc l’acte inaugural en el que el president del CJX Guillermo Delegido va agrair a totes les persones i associacions la seua assistència i implicació. Després de la inauguració va tindre lloc un dinar de germanor, en el que el CJX va utilitzar gots i plats de plàstic rígid amb la finalitat de poder-los rentar i reutilitzar-los.

Al llarg del dia es varen realitzar diferents activitats que hi havia programades, com un assaig obert i una actuació de la Muixeranga de Xàtiva, una dansà popular a càrrec del Grup de Danses Socarrel, jocs, concursos i danses a càrrec de l’Agrupament Escolta Jamboree, l’Agrupament Escolta Cohinoor i Atalaia, una xerrada per part de la SPAX, un sorteig d’un patinet elèctric i d’unes entrades de cine, i les diferents activitats que es realitzaven als estands de cada associació.

Des de la Comissió Permanent del Consell de la Joventut de Xàtiva es mostren satisfets i expressen la seua màxima gratitud a tots els implicats en la FesJove 2019, amb la intenció d’avaluar la jornada per tal de seguir millorant cada any i organitzar una FesJove millor les properes edicions.

 

Vos deixem un recull de fotos de la FesJove 2019 a través d’aquest enllaç.