El Consell de la Joventut visita la Creu Roja i la Societat Protectora d’Animals de Xàtiva per conèixer la situació d’aquestes Associacions membre del CJX. Degut a la situació sanitària que estem patint, ambdós associacions no han cessat la seua activitat, inclús han tingut que incrementar-la per cubrir totes les necessitats.

En el cas de la Creu Roja ens reunirem amb la seua Presidenta, Marisa Juan, ens va traslladar la situació actual, han vist incrementada la demanda d’ajuda en aquests últims mesos.

D’altra banda, en el cas de la Societat Protectora d’Animals, parlàrem amb la seua Presidenta, Mari Carmen Jachán i ens va explicar la seua situació, han experimentat un increment en la demanda dels seus serveis i com van haver de fer front al confinament, degut a que els padrins i les persones voluntàries que visiten normalment les intal·lacions no podien anar.

Des del Consell de la Joventut volem donar tot el suport i recolzament per la tasca que estan duguent a terme les dos associacions en aquesta situació tan complicada.