Com ja ve sent habitual, el dia 25 de cada mes s’organitza una concentració a la porta de l’Ajuntament de Xàtiva per tal de denunciar la xacra de la violència masclista. Aquesta iniciativa va sorgir del Consell de les Dones per la Igualtat, un òrgan consultiu de l’ajuntament que està format per diferents associacions i entitats, entre les que es troba el Consell de la Joventut de Xàtiva.

L’organització i el contingut de cada concentració corre a càrrec de l’associació o entitat que la organitze, per això, per a la concentració del mes de juliol organitzada pel Consell de la Joventut de Xàtiva, l’acte comptarà amb l’habitual lectura del manifest, la intervenció de totes les associacions membre del CJX amb la lectura d’una frase relacionada amb el seu àmbit de treball, i la formació del següent mural per part d’aquestes associacions.

Des del Consell de la Joventut de Xàtiva es demana la màxima participació, ja que és fonamental que el jovent s’implique i participe en les lluites que hauran de fer d’aquest món un món millor per a totes i tots.

El CJX diu NO a la violència masclista.