El passat cap de setmana els membres de la Comissió Permanent del CJX van assistir a una formació impartida pel Consell Valencià de la Joventut que es va dividir en 3 dies, divendres, dissabte i diumenge, en la que van participar 11 Consell Locals de la Joventut, des de Castelló fins Elx.

Va ser un cap de setmana molt interessant i útil, en el que vam aprendre a redactar projectes de la millor manera possible, passant per cadascuna de les parts i tot allò que cal tenir en compte. A més, vam fer una sessió d’inteligència emocional i de gestió d’equips, comptabilitat, formació específica per a tècnics, projectes europeus i molt més!

I el més important, vam establir bones relacions amb altres Consells de la Joventut, es especial alguns de localitats properes com Carcaixent o Ontinyent, que ens permetrà fer un bon treball en xarxa i generar sinèrgies entre Consells per fer la nostra tasca de la millor manera possible.

Per tot això, volem donar-li les gràcies al Consell Valencià de la Joventut, a la seua comissió permanent, el seu equip tècnic i a les grans professionals de la borsa de formació, per la seua tasca i el seu compromís amb la joventut i amb els Consells de la Joventut que hi formem part. Seguiu així!!