Tenim bones noticies, des del Consell de la Joventut de Xàtiva organitzem un autobús des de Xàtiva a Galícia amb dos destinacions diferents, primer pararà en Sarria per a aquelles persones que vulguen realitzar el Camí de Santiago i l’altra parada serà en Santiago de Compostela per a les persones que vulguen fer turisme per Galícia. La tornada serà des de Santiago fins Xàtiva. Cal recalcar que el Consell de la Joventut únicament organitza el bus d’anada i tornada.

L’autobús eixirà de Xàtiva el divendres 14 d’agost a les 19:30h aproximadament i arribarà a Sarria cap a les 7h i a Santiago cap a les 10h del dissabte 15 d’agost. La tornada serà des de Santiago (Parking Xoán XXIII) a les 23:30 del dimecres 19 d’agost i arribarà a Xàtiva el dijous 20 cap a les 12h.

El preu de l’anada i tornada és de 100€ que haurà de pagar-se per poder formalitzar la reserva.

Amb motiu de la crisi sanitaria que estem travessant hem d’aguditzar les condicions d’aquest bus per donar seguretat als usuaris i a nosaltres com a organització, si estas interessat llegeix-les detingudament:

  • Per a reservar la teua plaça has de realitzar el pagament complet (No serà retornable en cas de que no es cancel·le el viatge).
  • El Consell de la Joventut es reserva el dret de cancel·lar l’autobús en cas de ser menys de 25 persones abans del 3 d’agost.
  • El Consell de la Joventut es reserva el dret de cancel·lar l’autobús per motius justificats en qualsevol moment.
  • El viatge quedarà cancel·lat si les autoritats sanitàries així ho indiquen.
  • L’usuari es compromet a seguir totes les recomanacions sanitàries i de l’empresa de transport durant el viatge.
  • En el cas de que el Consell de la Joventut cancel·le l’autobús es realitzarà un reintegrament total del preu.

Si necessites més informació o vols preguntar-nos alguna cosa pots contactar mitjançant aquest correu: cjxativa46800@gmail.com.

Per a fer la teua reserva hauràs de realitzar el pagament dels 100€ al Nº de compte: ES76 3159 0004 6916 6254 (Caixa Popular) amb el concepte Autobús Galícia, també hauràs de emplenar el formulari i adjuntar el justificant de pagament. Si eres menor d’edat hauràs d’adjuntar la següent autorització en el formulari.

Autorització.

Si tens algún problema o necessites més informació no dubtes en contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic, les XXSS o el telèfon: 623176443.

Emplena el formulari: