De la mateixa manera que el passat més de maig, el Consell de la Joventut de Xàtiva organitza un autobús per tal de visitar el Saló del Manga de València. En aquesta ocasió, aquest esdeveniment tindrà lloc els propers dies 23 i 24 de novembre a la Fira de Mostres de València.

Des del CJX organitzem un autobús per tal de visitar el Saló el dissabte 23 de novembre, un viatge d’anada i tornada que eixirà des de Xàtiva a les 9:00h (Plaça País Valencià) i que tornarà des de la Fira de Mostres a les 18:30h (l’arribada a Xàtiva serà sobre les 20:00h).

*L’entrada al Saló del Manga no està inclosa, sinó que anirà a càrrec de cadascú.

*Informació sobre com adquirir les entrades, la programació i els horaris a https://japanweekend.com/valencia/

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

Com ja és costum, la inscripció es realitzarà a Manhattan Comics (C/ Pintor Perales, 6). En el cas dels menors d’edat també hauran de portar una autorització signada per part del pare/mare o tutor legal del menor que s’entregarà en Manhattan Comics o abans de pujar a l’autobús el dia 23.

AUTORITZACIÓ

Podeu descarregar l’autorització a través d’aquest enllaç: Autorització Menors d’Edat – Saló del Manga 2019

Després de la bona acollida que ha tingut aquesta edició del viatge al saló del manga i degut a que ja tenim un bus complet, hem decidit ampliar les places a 90 persones. Animeu-vos i gaudiu de l’experiència!