Ahir, el Consell de la Joventut de Xàtiva vam presentar l’estudi en el que portem treballant molts mesos. Aquest estudi tracta de mostrar tots els problemes que han sorgit arran de la pandèmia, però també mostrar alguns problemes que ja es venien arrastrant molt de temps i ara s’han aguditzat.

Per a la seua elaboració han participat les 18 associacions juvenils membre del CJX, joves estudiants de diferents nivells (ESO, Batxillerat, Cicles Formatius i Universitaris), joves treballadors o disposats a treballar i emprenedors de Xàtiva.

L’estudi ha estat realitzat per Ernesto Cuenca, tècnic del CJX, va ser l’encarregat de presentar a totes i tots els assistents. D’altra banda Pilar Blasco, Presidenta del Consell Valencià de la Joventut, va fer un xicotet resum de la situació actual dels joves valencians en l’actualitat, cal destacar que actualment hi ha un 40’3% d’atur juvenil i una situació psicològica molt preocupant arran d’aquesta pandèmia. Per últim, Guillermo Delegido, President del Consell de la Joventut de Xàtiva, va parlar dels motius pels quals el CJX hem decidit realitzar aquest estudi.

Pots tornar a visualitzar la presentació completa ací:

Després de tota aquesta tasca, ara toca treballar la part més complicada i important, treballar en les solucions d’aquests problemes, estem molt contents per poder comptar amb la predisposició de l’Ajuntament de Xàtiva per treballar conjuntament en aquests problemes. Vols llegir l’estudi complet? Te’l deixem ací baix:

ESTUDI DIGITAL
ESTUDI DESCARREGABLE