Amb motiu del Dia de l’Arbre, que es celebra cada 31 de gener a tot el territori valencià, el Consell de la Joventut de Xàtiva convoquem un concurs de fotografia en la natura baix el lema “Visibilitzem la natura que ens envolta” del que podran participar joves d’entre 12 i 30 anys podent-se presentar fotografies entre el 29 de gener i el 19 de febrer. El premi consistirà en una càmera de fotografia instantània “Kodak Printomatic” valorada en 100 euros.

El Consell de la Joventut de Xàtiva, que aglutina les associacions juvenils de la ciutat i defensa els drets i reivindicacions de la joventut, som una entitat que des de sempre hem estat compromesa amb les principals reivindicacions de la societat, i especialment amb l’ecologisme i la defensa del medi ambient organitzant activitats com “FemNatura” o la campanya de foment del reciclatge “Reciclem, Salvem el Món”. Aquesta vegada, i tenint en compte que es preveu un any complicat degut a la pandèmia impedint la realització d’activitats presencials, des del CJX hem decidit convocar un concurs de fotografia del que es participarà de manera telemàtica entre el 29 de gener i el 19 de febrer.

Aquest concurs, convocat amb motiu del Dia de l’Arbre a la Comunitat Valenciana, pretén donar visibilitat i mostrar la bellesa de la nostra flora i fauna, així com els paratges i paisatges tan característics de Xàtiva o de qualsevol racó del territori valencià. Es tracta d’un concurs del que podran participar tant aficionats com professionals de la fotografia, podent presentar un número il·limitat de fotografies per participant sempre complint els requisits i característiques que figuren a les bases del concurs, i que es poden consultar a l’enllaç que apareix al final de la notícia. Cal destacar que les fotografies no necessàriament han d’haver estat realitzades expressament per a aquest concurs, podent així presentar fotografies ja realitzades sempre i quan no hagen estat premiades en cap altre concurs i compleixin en tot moment els requisits que contemplen les bases.

Les fotografies presentades s’hauran d’enviar al correu electrònic del CJX (cjxativa46800@gmail.com) dintre del termini marcat. Una vegada finalitzat, el jurat del concurs resoldrà la fotografia guanyadora i atorgarà un premi consistent en una càmera de fotografia instantània “Kodak Printomatic” valorada en 100 euros.

Des del Consell de la Joventut de Xàtiva trobem en aquest concurs una oportunitat perfecta per a posar en valor la nostra natura i fomentar el respecte i els valors ecologistes, animant a tota la joventut a participar, això sí, apel·lant a la responsabilitat individual i complint en tot moment les bases del concurs i les restriccions sanitàries i de mobilitat que imposa la pandèmia. Participa i visibilitzem la natura que ens envolta!

BASES DEL CONCURS (fes click)