La UPCCA de Xàtiva (Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives) organitza i porta a terme la segona edició del “Concurs de fotografia d’oci saludable” a Instagram i Facebook #ocisaludablextv2019.

El concurs té com a objectiu fomentar la participació ciutadana en les accions desenvolupades per la UPCCA, InfoJove Xàtiva i Consell de la Joventut Xàtiva, realitzant un concurs de fotografia entre la comunitat de seguidors de InfoJove Xàtiva i Consell de la Joventut Xàtiva en Instagram i Facebook.

Es tracta de publicar imatges practicant algun tipus d’oci saludable, posant de manifest que aquest col·lectiu és capaç de practicar diferents activitats com ballar, fer esport, anar al cine, pintar, jocs de taula, cuinar, etc., promovent un estil de vida saludable que s’allunye de qualsevol tipus de conducta de risc. Aquesta proposta és extensible tant, per a joves de Xàtiva, com de poblacions veïnes, animant a quelcom que vulga participar a pujar les seues fotos al seu compte d’Instagram, utilitzant sempre el hashtag #ocisaludablextv2019 i etiquetant a Infojove i al Consell de la Joventut Xàtiva a la fotografia pujada.

Per tal de participar i conèixer més informació, consulta les bases a través del següent enllaç: BASES