Aquest dissabte tenim un dia complet, on la Participació, la infància i l’associacionisme seran el centre de totes les activitats programades. Pel matí tindran lloc a la Casa de la Cultura unes Jornades de  Participació Ciutadana i Associacionisme de Xàtiva. Les jornades tindran inici a les 9:30h amb la Inauguració oficial, també cal destacar que a les 11:30h tindrà lloc la presentació de “Estudi i investigació d’òrgans i consell de participació a la ciutat de Xàtiva” a càrrec de Carmen Montalba Ocaña. És necessari realitzar una inscripció prèvia obligatòria i gratuïta (places limitades) a través d’aquest enllaç.

Programació:

Per la vesprada, al Jardí de la Pau tindrà lloc la Festa de la infància. A les 16:30h començaran els tallers i els jocs, on diverses associacions membre del Consell de la Joventut col·laboren, i a les 18:30h hi haurà un concert de Ramonets.

Des del CJX assistirem a totes les activitats organitzades al llarg d’aquest dissabte, i valorem molt positivament tant les jornades com les activitats organitzades al voltant de la festa de la infància.