La comissió organitzadora de l’Orgull 2020, de la que forma part el Consell de la Joventut de Xàtiva, va donar a conèixer la setmana passada el dos concursos que donen inici a la celebració de l’Orgull Xàtiva 2020. Aquest any la celebració està marcada per les circumstancies actuals i per aixó hem hagut d’adaptar-nos.

El primer que presentàrem va ser el de la imatge de l’Orgull 2020, un concurs de cartells que estarà obert fins el diumenge 7 de juny. Podeu llegir les bases en aquest enllaç.

El segon que presentàrem va ser el concurs de Relat Breu LGTBI+, aquest concurs és la primera vegada que es convoca en aquesta celebració i es poden presentar els relats fins el divendres 12 de juny, es tracta d’una aposta per l’escriptura i el foment de la imaginació dels nostres joves. Podeu llegir les bases en aquest enllaç.

Ambdós concursos tenen un premi de 100€ cada un i s’han de presentar al correu: cjxativa46800@gmail.com. Aquesta edició de l’Orgull tindrà el lema de #ConnectemAmbOrgull, una metàfora entre la realització online dels actes i la implicació conscient i incansable de les persones que lluitem per aconseguir la igualtat real i efectiva del col·lectiu LGTBI+. #OrgullXativa2020