Project Description

Joves Socialistes de Xàtiva

Joves Socialistes de Xàtiva (JSX) és l’organització política juvenil referent dels i les joves de Xàtiva. JSX, des de la seua independència orgànica i política, i sent l’entitat juvenil que representa el socialisme xativí, està agermanada amb el PSPV de Xàtiva com el seu partit polític de referència.

JSX és un instrument al servei de la joventut xativina i, per tant, valenciana. Des de la seua constitució, els i les membres de l’organització política juvenil hem lluitat activament pels drets del col·lectiu jove. Altres lluites que sempre ha abanderat Joves Socialistes són la igualtat, la llibertat, i el laïcisme i republicanisme a l’Estat espanyol, així com una major autonomia del País Valencià i d’altres autonomies encaixades a través d’un Estat federal i solidari. Joves Socialistes és l’única organització política juvenil amb representació a l’Ajuntament de Xàtiva, i d’aquesta manera és demostra el fort compromís del PSPV de Xàtiva per tal d’impulsar les idees dels i les joves als òrgans de decisió. Actualment, a través dels llocs de responsabilitat i de participació, on hi ha membres de JSX estem treballant amb convicció i valors per tal d’implantar més oportunitats per a la joventut xativina.

Som una organització oberta i estem demostrant, amb gestió i treball fet, que els i les joves comptem. Si tens inquietuds polítiques i valors socialistes, aquesta és la teua organització política! Fica’t en contacte amb nosaltres i actua per tu mateixa!

Dades de contacte:
Telèfon: 96 227 98 30
Correu: xativajspv@gmail.com
Adreça: C/ Caldereria, 26

Facebook: Joves Socialistes de Xàtiva
Twitter: @JSXativa
Instagram: @jsxativa