Project Description

Joves de Xàtiva Unida

Joves de Xàtiva Unida som un grup de joves que pretenem aglutinar a tots i totes les joves de Xàtiva que es consideren d’esquerra i volen aportar el seu gra d’arena per a transformar i fer més justa la nostra ciutat. Compartim aquesta lluita amb els companys de Xàtiva Unida, però creguem que els i les joves hem d’autoorganitzar-nos per a tenir veu pròpia.

Per això fa ja temps que ens hem allunyat de les pràctiques dels partits polítics tradicionals i hem encetat aquesta voluntat de sumar al màxim. Perquè creguem que és molt més important tenir en compte les idees de les persones i la seua voluntat de transformar la nostra ciutat que la seua identificació amb unes sigles.

Busquem a tots i totes aquelles joves que tinguen inquietuds en la millora dels seus drets polítics, socials i laborals; que vullguen avançar cap a una societat igualitària entre sexes; que visquen i senten necessària la seua cultura i la seua llengua; que vullguen un futur amb més esperança per a la natura i els animals. És a dir, un futur millor per a tothom.

Som conscients de que per a canviar el món primer hem de transformar la realitat més propera a nosaltres, i es per això que fem una aposta ferma per el municipalisme. Pensar globalment i actuar localment. Un projecte de ciutat en el que volem que hi estiguen els i les joves. Un projecte de ciutat en el que volem que hi estigues tu.

Dades de contacte:
Telèfon: 678 334 372
Correu: eupvxativa@gmail.com
Adreça: C/ Sant Francesc, 15

Facebook: Xàtiva Unida
Twitter: @XativaUnida
Instagram: @xativaunida