Project Description

Agrupament Escolta Cohinoor

Hola, benvinguts al petit resum del que som. En primer lloc som escoltes, qui no haja acudit mai a un grup escolta és molt probable que hi pense de la manera més comú: venem galetetes i anem amb uniforme.

Però la veritat és que som moltíssim més. Som amics, coneguts o familiars, desconeguts i llunyans. Som almes que s’enllaçen dinàmicament a la natura. Quedem tots els disabtes laborals a les 16:20 a la Plaça Sant Jordi per tal de muntar al nostre local, i realitzem eixides en grup o per seccions durant la ronda solar, que comença el primer cap de setmana de Octubre i finalitza a mitat Juny.

L’escoltisme és un moviment que es mou a tot arreu, a cada continent. Es per això que a banda del desenvolupament habitual, també es promoven activitats amb altres agrupaments d’altres ciutats properes o inclús d’altres paisos.

El nostre nom prové del vaixell de Baden Powell, el pare de L’escoltisme al mon, i els colors de la nostra panyoleta son el groc en representació del sol; i el blau, en representació del cel.

Generalment ens organitzem en 5 branques: Castors, Llops, Tropers, Pioners i Rutes. I per altra banda, trobem al Kraal, que el composen els monitors (scouters), però actualment al Cohinoor hi comptem només amb les 4 branques més majors. Realitzem activitats tots els dissabtes a les 16:30 i fem 4 acampades al any mínim.

Dades de contacte:
Telèfon: 658183441
Correu: gruposcoutcohinoor@gmail.com
Adreça: C/ Les Santes (casa de la muralla sedest)

Facebook: Agrupament Escolta Cohinoor
Instagram: @Scoutscohinoor