Després de 5 mesos realitzant aquest acte a través de les xarxes, el Consell de la Joventut de Xàtiva i les seues associacions han pogut tornar a realitzar-ho a les portes de l’Ajuntament de Xàtiva el passat dissabte 25 de juliol a les 12:00 hores.

L’homenatge a les víctimes de la violència de gènere a Xàtiva, des de fa uns 4 anys, s’ha realitzat tots els dies 25 de cada mes de l’any per les diferents associacions presents a la ciutat. Uns homenatges on es recorda a totes les víctimes, en especial a les de l’any en que es celebra.

Com ve produint-se des de l’any passat, en el mes de juliol l’organització recau en el Consell de la Joventut de Xàtiva i les seues associacions membres. Aquest ha sigut un acte diferent, ja que des de el passat febrer no es celebrava de manera presencial degut a la crisi sanitària que estem vivint per culpa de la Covid-19.

L’acte va consistir en la lectura del manifest, realitzat per la permanent del Consell i una xicoteta “performance” que va consistir en la lectura de les víctimes de l’any 2020 i a la vegada els assistents alçaven un cartell amb el nom de la víctima. L’Acte fou retransmès per les diverses xarxes del Consell de la Joventut, d’aquesta forma la gent interessada va poder seguir-lo.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Consell de la Joventut Xàtiva (@conselljoventutxtv) el

Des del Consell de la Joventut de Xàtiva lamentem que aquestes concentracions es tinguen que seguir realitzant, però som conscients de que mentre ens continuen matant haurem de lluitar amb més força que mai per tal d’eradicar aquesta xacra.