El passat dijous 25 de juliol, com cada dia 25 de cada més, va tindre lloc una concentració a la porta de l’Ajuntament de Xàtiva per tal de denunciar la xacra de la violència masclista. Aquesta iniciativa va sorgir fa uns anys del Consell de les Dones per la Igualtat, un òrgan consultiu de l’ajuntament que està format per diferents associacions i entitats, entre les que es troba el Consell de la Joventut de Xàtiva.

En aquesta ocasió va ser el Consell de la Joventut de Xàtiva el que es va encarregar de l’organització de l’acte, un acte en el que varen participar totes les associacions juvenils de Xàtiva que formen el CJX. Amb la intervenció de Guillermo Delegido, president del Consell, es va iniciar la concentració amb la lectura del manifest.

A continuació, cada associació membre del CJX va fer la lectura d’una frase que cadascuna havia preparat per tal de mostrar el seu rebuig a la violència masclista i entre totes es va anar formant un mural que s’havia preparat des del CJX.

Per finalitzar, es va fer la lectura dels noms de les 45 víctimes que han estat assassinades durant aquest 2019.

Des del Consell de la Joventut de Xàtiva lamentem que aquestes concentracions es tinguen que seguir realitzant, però som conscients de que mentre ens continuen matant haurem de lluitar amb més força que mai per tal d’eradicar aquesta xacra.

 

Atalaia

Mentre hi haja una dona sotmesa no serem dones lliures.

 

Muixeranga

Calladeta NO estàs més bonica.

 

Joves Socialistes

Lluitem amb unió i contundència per combatre totes les desigualtats de gènere, i especialment la seua expressió més cruel: la xacra del terrorisme masclista.

 

Slot la Costera

Ride like a girl!

 

A.E. Cohinoor

Front al masclisme, escoltisme.

 

Joves de Compromís

A Compromís volem caminar tranquil•les i segures, no acollonades en cada cantó.

 

Divergents

Ser dona i amb diversitat funcional implica una doble discriminació i una doble probabilitat de patir violència de gènere: del 13% en dones sense DF al 31% en dones DF.

 

Creu Roja

Morir és no viure lluitant.

 

Junta Local Fallera

Des del col·lectiu faller lluitem per unes festes on totes i tots gaudim amb seguretat.

 

Joves de Xàtiva Unida

Les joves de Xàtiva Unida ens volem vives i lliures. No volem que ens maten ni ens assetgen. No és No!

 

SPAX

La Societat Protectora d’Animals de Xàtiva condemna qualsevol tipus de violència, i hui volem adherir-nos a manifestar la nostra repulsa contra la violència de gènere.

 

Joves de CCOO

Digues NO a la violència masclista i a la discriminació també al teu lloc de feina!

 

Juniors Corimbo

Estimem-nos els uns als altres, convivim sempre units per la igualtat.

 

Agrupament Escolta Jamboree

A l’agrupament Escolta Jamboree lluitem per eradicar la violència masclista educant en valors als més joves per tal de construir un món millor.