El passat diumenge 16 de juny l’assemblea del CJX va aprovar la nova comissió permanent, que estarà presidida per Guillermo Delegido Terol de l’Agrupament Escolta Jamboree i formada per cinc associacions més.

 

Després de que Hèctor Cuenca Martínez, anterior president del CJX (també per l’Agrupament Escolta Jamboree) presentara la seua dimissió el passat 30 de maig arran de la seua elecció com a regidor de l’Ajuntament de Xàtiva, al CJX es va obrir un procés de presentació de candidatures per tal d’escollir la nova Comissió Permanent, que s’encarregarà de gestionar aquesta entitat durant els propers dos anys.

 

Una vegada finalitzat el termini de presentació de candidatures solament va ser inscrita la candidatura que ha eixit finalment escollida, i que està presidida per Guillermo Delegido Terol, de l’Agrupament Escolta Jamboree, estudiant d’Administració i Direcció d’Empreses i faller de la Falla Sant Jordi de Xàtiva. A més, l’acompanyaran en aquesta junta Antoni Pau López Martínez en representació de la SPAX, veterinari de professió, ecologista i activista pels drets dels animals, que serà el secretari del CJX; Jose Luis Llorens Borràs com a tresorer en representació de la Junta Local Fallera de Xàtiva, estudiant d’una doble titulació en Informàtica i ADE a la UPV i també membre de la Falla Sant Jordi de Xàtiva. Com a vocals estaran Alexandra Boluda Sendra, de la Muixeranga de Xàtiva i graduada en Turisme per la UA, Ricardo Pacheco Gil del club Slot Costera Xàtiva, enginyer químic i campió d’Espanya de scalextric, i Àngela Vila Pàrraga en representació d’Atalaia, estudiant d’història a la Universitat de València.

 

Segons varen explicar a l’assemblea celebrada el passat diumenge, aquesta nova comissió permanent pretén potenciar la feina feta per l’anterior comissió, fent veure la importància del CJX per al conjunt d’associacions juvenils de la ciutat i fent d’interlocutor vàlid entre aquestes i l’administració pública. A més, es pretén realitzar una sèrie d’accions per tal de donar-li visibilitat al Consell, explicar què és i quines són les seues funcions, així com organitzar activitats i cursos que siguen d’utilitat per a les associacions membre i el jovent no associa’t.