El passat divendres 17 de febrer es va celebrar una Assemblea General Ordinària del CJX amb la finalitat d’escollir a la nova Comissió Permanent. En aquesta va ser escollida com a presidenta Alexandra Boluda que fins aleshores era la vicepresidenta, per als propers 2 anys.

 

Canvi de Comissió Permanent, amb més energies que mai

En aquest any i mig de Comissió Permanent, Guillermo Delegido, representant de l’Agrupament Escolta Jamboree, ha coordinat l’organització per segona vegada, fent una tasca exemplar. A causa de situacions personals Guillermo Delegido no podrà seguir endavant de l’organització, però el releva l’antiga vicepresidenta i representant de la Muixeranga de Xàtiva, Alexandra Boluda.

Amb la premissa de seguir defensant els drets de la joventut, el 17 de febrer es va celebrar en la casa de la joventut de Xàtiva una Assemblea General Ordinària del CJX amb la finalitat d’escollir a la nova Comissió Permanent, sent l’única llista presentada i escollida per unanimitat, l’encapçalada per Alexandra Boluda. La nova Comissió Permanent està conformada per 5 joves de diferents entitats del CJX. A banda d’Alexandra Boluda (Muixeranga de Xàtiva) antiga vicepresidenta i actual presidenta, repeteix Susanna Martinez (Grup de danses Socarrel), canviant el lloc de vocal pel de secretaria. A més s’incorporen com a tresorer Guillermo Pastor (Agrupament Escolta Jamboree) i com a vocals Noemi Engo (Societat Protectora d’Animals de Xàtiva – SPAX) i Helena Moral (Arc de Sant Martí).

 

 

Assemblea amb entitats i representació institucional

L’assemblea va comptar amb la representació institucional de l’alcalde, Roger Cerdà, l regidora de joventut Lena Baraza, representants del Consell Valencià de la Joventut i altres institucions que donaren els agraïments a l’antiga Comissió Permanent i ànims a la nova. Les entitats aprovaren la dació de comptes del 2022, les cinc línies estratègiques per al 2023-2025 del CJX i el pressupost del 2023. En futures assemblees es decidiran quines accions concretes es duran a terme per a desenvolupar les línies estratègiques, fent-se de forma participativa perquè les pròpies entitats del CJX puguen aportar idees, opinions i recomanacions.

 

 

Agraïments i felicitacions

La nova Comissió Permanent del Consell de la Joventut de Xàtiva volem traslladar el nostre agraïment a les associacions membre del CJX per la confiança depositada i manifestem la voluntat de seguir millorant dia a dia l’entitat amb una nova Comissió Permanent on conflueixen noves persones donat altres visions i gent més veterana aportant la seua experiència.