En l’assemblea del passat mes de gener es va aprovar el programa d’activitats i el pressupost per a 2020, que podeu trobar en l’apartat de transparència en aquest web. És per açò que cada mes publicarem la programació pròpia del Consell de la Joventut de Xàtiva.

 

PROGRAMACIÓ MARÇ:

Fins el 6 de març:  Concurs de cartells per a la “IV Trobada de Muixerangues a Xàtiva”. Els cartells s’han de fer arribar a la Casa de la Joventut. Teniu tota la informació en el web: ENLLAÇj

Visita a la Crida i 1ª Mascletà: Aquesta activitat ja ha tingut lloc, que és novedosa d’aquest any, i va ser un èxit ja que van participar 150 persones. Va consistir en l’organització d’un bus que va ieixir des de Xàtiva fins a València per veure la 1ª mascletà de les falles 2020 i la Crida. ENLLAÇ

Exposició de la Revista Associats 2019: Des d’aquesta setmana fins final de mes tenim l’exposició de la revista Associats 2019. Vos animem a que vos passeu per allí i la visiteu. Aquesta exposició és una reproducció de la revista publicada però en un tamany més gran. Aquesta exposició mostra l’activitat del Consell i de les associacions membre de 2019. ENLLAÇ. 

Dia de la Dona – 8M: Diumenge vos animem a participar en aquesta manifestació de manera conjunta. Començarà des de la Casa de les Dones a les 18h.

Sorteig Selfies Fallers ’20: Aquest any tornem a fer el Sorteig de Selfies Fallers, que s’ha fet de manera conjunta amb la Junta Local Fallera i aquest any hi hauran 8 premis de 50€ pagats per nosaltres i la JLF. Poden participar tant fallers com no fallers i s’ha reduït a la xarxa social Instagram. Podeu trobar les bases en el web: ENLLAÇ.

Campanya de Recomanacions per a Falles ’20: Igual que vam fer en la Fira d’Agost, hem realitzat una campanya de recomanacions per a la setmana fallera, que es proporcionarà a les comissions falleres perquè puguen exposar-ho en els casals i voltants de les falles. Va en la mateixa línea de fira, però adaptant-la a la setmana fallera. Aquesta campanya es publicarà en XXSS i al llarg de la setmana anterior a falles.

Concurs de Disseny de logo per a Slot Costera: Tal i com va proposar aquesta associació membre, anem a fer un concurs per tal de renovar la seua imatge al mateix temps que renoven la pista de Scalextric i el seu local. El premi serà de 100€ i publicarem les bases pròximament.

Curs per a presentar la subvenció per a associacions juvenils: Sabem que hi ha dificultats a l’hora d’emplenar les subvencions per part de les associacions juvenils membre, per això farem aquest curs per tal de ajudar-les a emplenar-la i poder resoldre tots els dubtes que puguen sorgir. Així poder sol·licitar-la el màxim nombre d’associacions possible. Són diners que es podem aconseguir molt fàcilment emplenant aquesta subvenció i invertir-los en la millora del dia a dia de l’associació.