La FesJove és l’activitat més important i significativa que organitza el Consell de la Joventut de Xàtiva al llarg de l’any, una fira en la que les diferents associacions i entitats que formen part del CJX mostren la seua activitat donant informació o realitzant diferents activitats amb l’objectiu de donar-se a conèixer i ampliar el teixit associatiu de la ciutat.

Aquest any, la FesJove tindrà lloc a l’Avinguda de Selgas de Xàtiva, a continuació de l’Albereda Jaume I, de 10 del matí fins les 20h de la vesprada, en la que participaran diferents associacions i entitats juvenils o d’interés per a la joventut.

El Consell de la Joventut de Xàtiva està format per associacions de tot tipus, com bé associacions d’educació en l’oci i el temps lliure, associacions de caràcter social i de voluntariat, joventuts de partits polítics i sindicats, culturals, etc.

Cada una d’aquestes associacions disposarà d’un estant informatiu i també realitzaran una activitat programada a una hora determinada. A banda de les associacions membre del CJX, també s’ha convidat a altres entitats, com bé el Consorci de Residus COR, que instal·larà un Ecoparc mòbil durant aquest dia, la Mancomunitat de Municipis (Costera-Canal), el Consell Valencià de la Joventut o l’IVAJ. Per tal de complementar aquesta fira, també podrem trobar un rocòdrom inflable gegant tant de matí com de vesprada, un sorteig d’un patinet elèctric i unes entrades de cinema, jocs i danses tradicionals, un torneig de la Fallera Calavera i de Catán, un campionat d’escalextrix, xerrades, concursos i moltes coses més.
L’acte d’inauguració es realitzarà a les 11:45h i comptarà amb l’actuació de la Muixeranga de Xàtiva, que realitzaran també un assaig obert des de les 11:00 fins les 13:00h.
Enguany, com a novetat, hi haurà un espai formatiu a les 12:00h en el que participaran la Universitat de València (UV – Campus d’Ontinyent), la Universitat Politècnica de València (UPV – Campus d’Alcoi) i el centre de formació professional CIPFP La Costera de Xàtiva, que realitzaran una explicació de la diferent oferta formativa que s’ofereix a cada centre. A continuació, a les 12:45h hi haurà una Dansà Popular a càrrec del grup de dansa Socarrel.
Ací la programació completa:
El Consell de la Joventut de Xàtiva estem satisfetes i satisfets per la tasca realitzada i animen a totes i tots, joves, infants i adults a participar de la FesJove 2019 el proper dissabte 5 d’octubre a l’avinguda de Selgas, de 10h a 20h.