Un any més, el Consell de la Joventut de Xàtiva i la Junta Local Fallera hem organitzat el “Sorteig de Selfies Fallers”, que repartirà 8 premis de 50€ entre les persones guanyadores, i que estarà actiu a partir del dia 8 fins el 20 de març, ambdòs inclosos.

Enguany, com a novetat, el sorteig es centralitzarà a la xarxa social Instagram, ja que és la més utilitzada pels i les joves en l’actualitat, simplificant també la manera de participar per tal d’incentivar la participació en aquesta activitat. Pel que fa als premis, cal destacar que 200€ aniràn a càrrec del CJX i els altres 200€ a càrrec de la Junta Local Fallera, que realitzaran el sorteig mitjançant un software aleatori la setmana següent a la finalització del sorteig.

Si voleu participar, haureu d’acomplir els següents passos i acomplir la resta de Bases, que podeu consultar a través d’aquest enllaç.

  • Tindre entre 12 i 30 anys, ambdós inclosos.
  • Segueix al Consell de la Joventut de Xàtiva al seu perfil de Instagram (@cjxativa).
  • Fes-te un Selfie amb temàtica fallera.
  • Publica el Selfie al teu compte de Instagram (com a publicació o a les històries) nomenant a @cjxativa i amb el hashtag #SelfiesFallersCJX20 entre el 8 i el 20 de març de 2020, ambdós inclosos.