Demà a les 12:00h tindrà lloc l’Acte en Memòria de les Víctimes del Bombardeig de l’Estació de Xàtiva, un acte emotiu en el que es retrà homenatge a aquelles persones que van perdre la vida en aquest bombardeig i als seus familiars.

El Consell de la Joventut de Xàtiva, que forma part de l’organització de l’acte, ens encarregarem de elaborar i fer la lectura del parlament central, un manifest on s’explicarà el paper del CJX i la importància de la joventut en la memòria històrica. En aquesta lectura ens acompanyarà Angeles Sanchis, neboda d’una víctima del bombardeig que narrarà la seuea vivència personal. Recordem que el CJX vàrem ser els promotors d’aquest acte a principis dels anys 2000, aconseguint que l’any 2007 s’inaugurarà “l’Aixopluc”, el monument que es troba a l’entrada de l’estació de l’artista xativí Miquel Mollà. A més, tant l’any passat com enguany hem elaborat una Unitat Didàctica on s’explica tot el que va passar i que podeu visualitzar entrant a aquest enllaç.

Des del Consell de la Joventut de Xàtiva volem convidar-vos a assistir a aquest acte de memòria i reivindicació per tal de que aquells tràgics fets no es tornen a repetir mai més.