El Consell de la Joventut de X脿tiva, entitat que aglutina les diferents associacions juvenils de la ciutat i vetlla pels drets i reivindicacions de la joventut impulsa una iniciativa que portar脿 un tr铆ptic a totes les cases de la ciutat amb informaci贸 i dades de contacte de les seues associacions membre amb l鈥檕bjectiu d鈥檈nfortir el teixit associatiu despr茅s de la complicada situaci贸 generada per la COVID-19.

La pand猫mia ha colpejat durament al teixit associatiu, que a principis de mar莽 va haver d鈥檃turar per complet la seua activitat degut al confinament i la impossibilitat de realitzar activitats presencials. Aquesta aturada ha comportat i comportar脿 una s猫rie de conseq眉猫ncies que des del CJX han analitzat a trav茅s d鈥檜n estudi realitzat entre els mesos d鈥檃bril i setembre anomenat 鈥淟鈥檌mpacte de la COVID-19 a X脿tiva: Joventut i Associacionisme Juvenil鈥 que es presentar脿 en p煤blic pr貌ximament.

Unes de les principals amenaces a les que s鈥檈nfronta l鈥檃ssociacionisme juvenil 茅s la p猫rdua de visibilitat i repercussi贸 a nivell local a causa de l鈥檃turada i, en especial i a pesar de que l鈥檃ctivitat associativa ja est脿 permesa i regulada, la possible por de la gent de participar de les associacions en aquest nou curs que ja ha comen莽at. En aquest sentit, des del CJX animen a totes i tots a seguir participant i transmeten missatges de tranquil路litat ja que totes les associacions s鈥檋an adaptat perfectament a la situaci贸 aplicant les mesures i protocols de seguretat corresponent per poder realitzar les activitats de la manera m茅s segura possible.

Amb l鈥檕bjectiu de pal路liar aquesta falta de visibilitat i animar a la gent a participar, el CJX ha elaborat un tr铆ptic que recull informaci贸 del propi Consell i presenta totes les associacions juvenils que hi formen part destacant les dades de contacte i l鈥櫭爉bit d鈥檃ctuaci贸 de cadascuna. Aquest tr铆ptic, que es far脿 arribar a tots els domicilis de la ciutat a partir d鈥檃questa setmana, pret茅n ser un aparador per a que la gent conega l鈥檕ferta associativa de la ciutat i puga contactar amb la que m茅s li interesse per col路laborar o formar-ne part.

Guillermo Delegido, president del CJX: 鈥淒es del CJX ten铆em la responsabilitat de donar suport i visibilitat al teixit associatiu en aquest context tan complicat. Convidem i animem a tota la gent a fullejar aquest tr铆ptic i a participar de qualsevol de les associacions ara m茅s que mai鈥.